top of page
Търсене

Венус Вива-процедурата за здрава и красива кожа

Актуализирано: 24.11.2022 г.Какво е Венус Вива?


Venus Viva e първият нано – фракционен радиочестотен апарат с наличие на скенер, даващ най-краткия възстановителен период в индустрията. Безопасен метод за подмладяване на кожата, който предизвиква създаването на повече колаген и следователно може да се използва за лечение на акне и други видове белези, пори и бръчки, за стягане на кожата на лицето и тялото (включително шията и деколтето) и осигурява по-млад вид на кожата.


Процедурата рисърфейсинг на Venus Viva™ се извършва с малки пинчета, които безопасно доставят топлина чрез нанофракционна радиочестота през повърхността на кожата. Тези микроигли създават хиляди мини-убождания на дермата, които тялото лекува естествено. Този процес влияе върху признаците на увреждане на кожата, видими на повърхността на кожата. Тъй като раните са толкова малки, лечението се понася много по-добре от традиционните CO2 лазери, което прави процедурите Venus Viva почти безболезнени в сравнение с тях. Тази процедурата се извършва от нашите опитни терапевти и ние предлагаме локално обезболяващо средство, за да осигурим комфорт на пациента. Ако имате някакви притеснения относно дискомфорта, моля, не се колебайте да говорите с нашите терапевти по време на вашата безплатна консултация.


Какво се прави след процедура?


След рисърфейсинг на кожата възстановителният период е строго индивидуален и зависи от състоянието на кожата и проблема, който третираме. Обикновено продължава от 3 до 7 дни. След и нтервенцията зоната е зачервена, но до 2-3 часа се успокоява. Ограничава се излагането на слънце, солариум и използването на сауна, парна баня и басейн по време на възстановяването. Задължително е използването на слънцезащитен крем с SPF 50, за предпочитане без химикали и парабени. 24 часа след процедурата не е препоръчително да се нанася грим. Около третия ден се появяват малки крустички по кожата, които постепенно се излющват. Използват се хидратиращи и епителизиращи кремове за по-бързо възстановяване. Препоръчителният брой процедури е между 3-4, но той е относителен поради разликите и нуждите на различните пациенти.

Препоръчителни са серия от процедури, които могат да се прилагат през около 30 дена интервал, спрямо състоянието на кожата.81 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page