top of page
Търсене

Иглена мезотерапия - Златен стандарт в естетиката

Актуализирано: 8.12.2023 г.
Създаден през 1978 г., NCTF (New Cellular Treatment Factor) се утвърди като сърцето на FILLMED и е признат като ЗЛАТЕН СТАНДАРТ в естетичната медицина. Съчетавайки 45-годишен опит и иновативен подход, този продукт за мезотерапия е пионер в областта на ревитализацията на кожата.


Първият с CE МАРК сертификат за вътрекожно инжектиране в Европа

NCTF е първият продукт в Европа, който е удостоен с CE МАРК сертификат за вътрекожно инжектиране. Този сертификат потвърждава високите стандарти на продукта и гарантира безопасността и ефективността му при всяка процедура.


Уникален и Натурален Състав

Съставът на NCTF е неверятна комбинация от 59 активни съставки, допълнени от хиалуронова киселина. Съдържа витамини и аминокиселини с високо молекулно тегло, които създават уникална формула, която стимулира клетъчния метаболизъм и предоставя възможност за забавяне на процесите на стареене.


Нанофилтрация – Гаранция за Активност и Действие

Най-голямата иновация на продукта е патентованият метод на двойна филтрация през нанофилтри. Този уникален подход осигурява запазването на активността и действието на всички натурални съставки в продукта.


Иглена Мезотерапия с NanoSoft на Fillmed

Процедурата използва NanoSoft игла с три 0.6 мм пирамидални микроигли. Този иновативен метод позволява гладко и безболезнено инжектиране на продукта, като подчертава ефективността му в труднодостъпни зони като областта на очите, устните, шията и деколтето. Без риск от синини или подувания, NanoSoft иглата осигурява добре загладена кожа в инжектираната област.


Резултати и Противопоказания


Резултати:

  • Хидратирана и свежа кожа още след първата процедура.

  • Подобрение в структурата на кожата с всяка следваща процедура.

  • Увеличение на броя на младите фибробласти с 135% след 24 часа.

Противопоказания:

  • Хипералергична кожа, отворени рани, или кожа в процес на възстановяване.

  • Присъствие на байпаси, пейсмейкъри или други медицински имплантирани устройства.

  • Бременност, епилепсия, ракови заболявания, сърдечносъдови проблеми.

Продължителност на Процедурата и Протоколи на Fillmed

Процедурата обикновено трае около 60 минути, а препоръчителният брой процедури е около 4, извършвани на всеки 10 дни или 2 седмици. Серумът NCTF 135 HA е част от новите протоколи на FILLMED за подмладяване на деликатни зони като BEAUTIFEYE и BIONUTRINECK.

НCTF не е просто продукт, това е иновация, която преобразява подхода към естетичната медицина и подмладяването на кожата. Експериментирайте с новото и усещайте разликата още след първата процедура в Лазерно естетичен център Тифани!


За повече информация за процедурата иглена мезотерапия прочети тук

67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page