top of page
Търсене

10 мита за лазерната епилация (част 2ра)6. Обезкосмяването е еднакво ефективно за всички типове косъмчета


Важно е да се консултирате с някой от нашите терапевти, за да определите дали вашият тип косъм е подходящ за лазерна епилация. Резултатите варират според цвета на косата и типа кожа. Червената коса се премахва по-трудно (макар и не невъзможно). Белите и сиви косми не могат да бъдат премахнати с лазерно третиране, тъй като им липсва пигмент, който лазерът трябва да привлече. Въпреки това не е възможно лазерите да идентифицират космените фоликули и да ги унищожат.


7. Няма значение какъв апарат за лазерна епилация използвате, всички са еднакви.


Не е вярно! Тук качеството наистина има огромно значение. В Лазерно естетичен център Тифани работим с медицински клас апараура Candela GentleLase. Това е най-висококачественият лазер за епилация, който третира бързо, удобно и ефективно и разполага с устройство за охлаждане за максимална безопасност и комфорт на пациента и предлага различни настройки за различните типове кожа. Изпозлваме и диоден лазер, които може да работи и върху кожа с тен, което го прави особено подходящ за лятото.


8. По-евтините салони за лазерна епилация предлагат същите резултати като по-скъпите.


Вярно е, когато казват, че получавате това, за което плащате. Утвърден център за лазерна епилация ще има определени цени и това е абсолютно нормално. Бъдете внимателни с други салони, които предлагат оферти, твърде добри, за да са истина, тъй като те могат да използват ниско качествени апарати, които не работят толкова ефективно, колкото по-високият клас лазерни апарати и може дори да са опасни. Направете проучване, когато търсите истинската сделка. Уверете се, че в избраният от вас център работят квалифицирани терапевти като в Лазерно естетичен център Тифани. Не забравяйте, че плащате и освен за резултати и за безопасност!


9. Лазерната епилация ви излага на радиация


Лазерите, използвани в Лазерно естетичен център Тифани, не излъчват радиация. Въпреки че има радиация между светлинните бариери на лазера, тя не излиза от това пространство и по никакъв начин не е вредна за потребителя.


10. Лазерната епилация причинява врастнали косми


Пълна противоположност на истината! Врастналите косми са често срещано раздразнение след бръснене и кола маска, но не и след лазерна епилация. Всъщност лазерната епилация значително намалява шансовете за получаване на врастнали косми, тъй като унищожава космения фоликул, като ефективно унищожава врастналите косми.

88 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page