top of page
Търсене

AMWC 2023: Награди в Естетичната Медицина за FILLMED

Актуализирано: 8.12.2023 г.


В Лазерно естетичен център Тифани винаги сме държали на качеството на предлаганите процедури и брандовете, с чиито козметики и продукти работим са признати на международно ниво. Затова с удоволствие споделяме с вас, че Fillmed бяха удостоени с две награди от AMWC Aesthetic Medicine AWARDS 2023 - NCTF 135 е обявен за "Най-добър продукт за ревитализация" и "Най-добро Естетично Устройство" за NANOSOFT®.

Тези постижения подчертават тяхното влияние върху естетичната медицина и непоколебимата посветеност на техния екип.


NCTF®135 HA е иновация, която комбинира хиалуронова киселина и естествени съставки, чиято цел е да изглади бръчките, да стимулира производството на колаген и да придаде мигновен блясък на кожата. Неговото признание като най-добър инжекционен продукт за възстановяване отразява изключителната му ефективност и посветеността на FillMed към предоставянето на изключителни резултати.


Тяхното съвременно решение за иглена мезотерапия - NANOSOFT®, е обявено за най-доброто в своя клас. NANOSOFT® представлява технологичното развитие на FILLMED, позволяващо почти безболезнено усещане с перфектен контрол върху дълбочината на инжекцията, разработено специално за третиране в деликатните зони. Тази награда потвърждава неговата позиция като лидер в индустрията.


А резултатите?

Доказана цялостна анти ейдж ефективност само 24 часа след първото приложение. Кожата е по-хидратирана и по-свежа още след първата процедура. Подобрението в структурата на кожата настъпва прогресивно и ефектът се увеличава след всяка следваща процедура. Отпуснатата и уморена кожа става стегната и свежа с много блясък и равен тен. 24 часа след приложението на NCTF 135, броят на младите фибробласти в кожата се увеличава на 135%.

72 ЧАСА СЛЕД ПРИЛОЖЕНИЕТО :– 147% СТИМУЛИРАНЕ НА КЛЕТЪЧНИЯ РАСТЕЖ;– 256% ПОВЕЧЕ КОЛАГЕН В КОЖАТА;– 366% ПОВЕЧЕ ЕЛАСТИЧНОСТ И ПЛЪТНОСТ;– 90% СЕ ПОВИШАВА КЛЕТЪЧНАТА ЗАЩИТА.

Прочетете повече за иглената мезотерапия на FillMed, която предгаме в Лазерно естетичрн център Тифани тук.
8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page