top of page
Търсене

BioRePeelCl3: Революционен пилинг за вашата кожа

Актуализирано: 8.12.2023 г.


В света на естетичната медицина се появяват иновации, които променят начина, по който гледаме на процедурите за подмладяването на кожата. Едно от последните постижения, което привлича вниманието на специалистите и клиентите, е BioRePeelCl3 - революционна терапия, обещаваща изключителни резултати.


Какво представлява BioRePeelCl3?

BioRePeel е иновативно лечение, използващо патентована двуфазна технология, oсигурява биостимулиращ, ревитализиращ и подобен на пилинг ефект. Този подход уникално комбинира сила на натуралните съставки с високата ефективност на ексфолииращите процеси.

Как действа BioRePeelCl3?

Терапията действа в няколко стъпки:

 1. Подготовка на Кожата: Преди терапията, кожата се подготвя със специален почистващ и дегримиращ продукт. Това отваря порите и подготвя кожата за по-добро усвояване на активните съставки.

 2. Нанасяне на BioRePeelCl3: Биостимулиращият гел, съдържащ комбинация от три различни видове киселини (TCA, гликолова и млечна киселина), се нанася равномерно върху кожата. Тези киселини стимулират естествените процеси на регенерация на кожата.

 3. Ексфолиация и Хидратация: След като гелът се абсорбира, настъпва ексфолиацията, която премахва мъртвите клетки и стимулира производството на колаген и еластин. Паралелно с това, активните съставки хидратират кожата, придавайки ѝ свежест и блясък.

 4. Завършекът на Терапията: Процедурата завършва със специална маска, която ускорява процесите на възстановяване на кожата и предоставя допълнителна хидратация.

Какви Са Предимствата на BioRePeelCl3?

 1. Безболезнена и Бърза Процедура: Терапията не изисква дълги периоди на възстановяване и може да бъде извършена бързо и безболезнено.

 2. Видими Резултати: Вече след първата процедура кожата е по-гладка, по-светла и с по-равен тен. Постоянната употреба увеличава ефектите с течение на времето.

 3. Подходяща за Всички Типове Кожа: BioRePeelCl3 е създаден така, че да е подходящ за всички типове кожа, включително чувствителна и склонна към акне.


BioRePeelCl3 представлява стъпка напред в подмладяването на кожата, комбинирайки ексфолиацията с биологични съставки за максимални резултати.

Показания

 • Ревитализация на кожата

 • Лекува остро акне, черни точки, белези след акне

 • За лечение на уголемени пори и мазна кожа

 • Лекува меланоза или пигментация на кожата

 • Може да се комбинира и с други естетични процедури

След процедурата е от съществено значение да продължите да нанасяте високо факторен SPF крем за лице, за да предпазите кожата си от увреждане от слънцето и да поддържате най-добри резултати.


Необходимия брой процедури стандартно е 3-4 извършвани веднъж седмично. Без възстановителен период. Не излющва кожата! Подходящ при чувствителни кожи.

​Продължителност на процедурата: Около 40мин


Прочетете повече тук46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page