top of page
Търсене

FillMed Peel: Иновацията във възстановяването на кожата

Актуализирано: 8.12.2023 г.


В света на естетичната медицина, където търсенето на перфектната кожа е безспорен приоритет, FillMed Peel се явява като абсолютна иновация в областта на пилинг продуктите. Тази най-нова генерация от пилинги съчетава превъзходна ефективност, подходяща дори за най-чувствителните кожи, и пълноценна регенерация без лющене.

Глюконолактон – Ключът към Съвършенство

FillMed Peel представлява професионална гама пилинги, базирани на глюконолактон – естер на гликоловата киселина. Този ключов компонент не само премахва повърхностния рогов слой, но и се комбинира с още 18 активни съставки, подсилвайки терапевтичния ефект и повишавайки поносимостта към процедурата. Резултатът е изключителна ефективност при борбата с черните точки и разширените пори.


Подобряване на Бариерната Функция и Безопасност за Кожата

FillMed Peel не само предоставя ефективност в борбата със съществуващите проблеми като фини бръчки и липса на блясък, но и подобрява бариерната функция на кожата. Този пилинг не предизвиква фоточувствителност, предпазвайки кожата от формирането на пигментни петна при излагане на слънце.


Най-Доброто за Чувствителни Кожи

FillMed Peel е изключително подходящ за чувствителни кожи, като осигурява необходимия брой процедури - стандартно 4-5, извършвани веднъж на 10-14 дни, без възстановителен период. Забравете за излющването на кожата – този пилинг е нежен и подходящ дори за най-чувствителната кожа.


Разнообразие от Пилинги за Всеки Кожен Проблем

  • Bright Peel – Пилинг за Пигментации: Специално създаден, за да избели кожата, да инхибира тирозиназата и да намали пигментациите, Bright Peel е отговорът за старчески петна и мелазма.

  • Light Peel – Пилинг за Блясък: Фокусиран върху фини бръчки и линии, този пилинг връща блясъка на кожата.

  • Pre Peel – Глюконолактон: Подготвя кожата, намалява рН и гарантира оптимална подготовка.

  • Post Peel – Неутрализатор: Поддържа баланса и завършва процедурата с безопасност.


FillMed Peel представлява революция в областта на пилинг продуктите. Съчетавайки безупречна ефективност и безопасност за кожата, този иновативен продукт ще ви даде увереността, че кожата ви е в най-добри ръце. Заложете на новото поколение пилинги за перфектната текстура и тен на вашата кожа!


За повече информация прочетете тук


37 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page