top of page
Търсене

Hydrafacial срещу акнето- Битката спечелена!Акнето - един от най-често срещаните кожни проблеми


Ние от Лазерно-естетичен център Тифани, може да кажем едно - Hydrafacial осигурява ефективно лечение при кожа с акне. Процедурата предлага безболезнен метод за почистване на порите, намаляване на омазняването и хидратиране на кожата за видимо забележими резултати. Разбираме колко обезпокоителна може да бъде появата на акне и произтичащите от него белези. Ако страдате от акне, HydraFacial е изключително ефективна, неинвазивна възможност за лечение и предотвратяване на пъпки, което води до значително подобрение на текстурата и тонуса на вашата кожа. За разлика от много други възможности за лечение на акне, HydraFacial отнема едва около час и не изисква прекъсване. Ако се интересувате да научите повече за различните предимства на редовните процедури с HydraFacial MD® за предразположена към акне кожа, моля, свържете се с нас, за да насрочите безплатна консултация с един от нашите специализирани и опитни експерти.


Предимствата на Hydrafacial

Hydrafacial спокойно може да се нарече еволюция при процедурите за лице. Въпреки че процедурата HydraFacial MD® е препоръчителна за всички типове кожа и може да се използва за лечение на многобройни проблеми с грижата за кожата като хиперпигментация, фини линии, бръчки, липса на еластичност, проблеми с текстурата и тонуса на кожата, то е особено подходящо за хора с склонност към акне. Този иновативен процес в 4 стъпки, който включва почистване, ексфолиране, пилинг и хидратиране на кожата, ефективно премахва замърсяванията, които запушват порите, което води до сияйна, здрава кожа и повишаване на вашата увереност. Независимо от възрастта, ако страдате от пъпки или белези от акне, HydraFacial може да ви помогне да се справите с проблема и да възстановите здравословния баланс на тена.


Какво представлява процедурата Hydrafacial?


Първата стъпка е Vortex-Exfoliation™, който почиства, ексфолира кожата и елиминира мръсотията и себума, които са отговорни за развитието на акне. В резултат на това порите се отпушват и повърхността на кожата се подмладява.


Следва Vortex-Peel™, използващ серум Glysal™, смес от салицилова и гликолова киселини. Въпреки че е нежен към кожата, този пилинг е невероятно ефективен при премахването на упоритите замърсявания и себум, които причиняват запушени пори. Този дълбоко проникващ пилинг работи за лечение на съществуващо акне, като същевременно предотвратява бъдещи появи. За разлика от други пилинги с гликолова киселина, Vortex-Peel™ не причинява лющене на кожата след процедурата.


Докато традиционните процедури за лице често включват болезнени мануални екстракции, третата стъпка на HydraFacial използва накрайника на дюзата Vortex-Extraction™, който нежно изсмуква всички останали черни точки и замърсявания, дълбоко почиства порите и подготвя кожата за последната стъпка от лечението, без да причинява на кожата травма и възпаление.


И накрая, накрайникът на дюзата Vortex-Fusion® се използва за разпределяне на серум Antiox+, състоящ се от антиоксиданти, пептиди и хиалуронова киселина. Прилагането на този медицински серум спомага за подобряване на хидратацията на кожата и подобряване на еластичността на кожата.


В допълнение прилагаме и хромотерапия със синя светлина, която има антибактериален ефект и червена светлина с антиейдж ефект.

80 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page