top of page
diodnaepilaciqburgas
elysionprologo

Какво е диодна епилация?

Elysion Pro е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

 

​Има два режима на работа:

 

статичен – до 3Hz (препоръчва се за тънки косми и малка площ).

 

динамичен – до 15Hz  (препоръчва се за кожа с тен, тъмен фототип, чувствителна кожа и мъже с прекомерно окосмяване).

Платформата е разработена по същата технология както и медицинския лазерен апарат Primelase HR excellence. Elysion Pro е с пикова мощност от 2000W и работи с четирите дължини на вълната (755nm, 810nm, 940nm и 1060nm). Това прави възможно третирането на всички видове кожни фототипове и всякакъв вид косми през цялата година.

 

elysionkraka

Обработвани зони и необходим брой процедури

Обработвани зони с диоден лазер Elysion Pro:

Подмишници, ръце, крака, седалище, интим (пълен или външни бикини), лице (цяло или частично - горна устна, бакембарди, брадичка, скули, нос) гърди, гръб, рамене, корем, ареоли.

 

Оптимателен брой процедури с диоден лазер: от 6 до 12

Обикновено процедурите варират между 6 и 12 сесии, тъй като можем да премахнем само космите, които се намират в анагенна фаза на растеж. Броят на сеансите зависи от зоната, която се третира, дебелината и цвета на косъма, фототипа на кожата и специфичните нужди на всеки пациент.

Преди процедурата с диоден лазер в Бургас

Не се епилирайте с кола маска или епилатор от 14 до 20 дни преди процедура, в зависимост от зоната. Обръснете много добре зоната от тялото в деня преди процедурата.

Избягвайте излагане на слънце на третираната зона/солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. Маркират се бенките с бял молив. Татуировки не се обработват.

 

Винаги информирайте терапевта за прием на медикаменти, здравословно състояние и предишни процедури, преди да прибегнете към процедура с диоден лазер в "Тифани" Бургас.

Предимства на диодната епилация

Системата Elysion включва ниска степен на болка в сравнение с други методи на фотоепилация, благодарение на охлаждащата си система. Системата за охлаждане “crystal freeze” работи като поддържа постоянно ниво на температура от 6 градуса на накрайника. Усещането за кожата е приятно, което прави обезкосмяването безопасно, безболезнено и комфортно по време на цялата процедура. Това, което я отличава, като революционен метод е фактът, че тя не забранява излагането на слънце, подходяща е за всички видове кожа, не я уврежда, и е персонализирана въз основа на кожния фототип на пациента и дебелината на косъма. Изпълнявана от професионалист, диодната епилацията носи минимални странични ефекти или дори отсъствие на такива, в зависимост от типа на кожата. В някой случай може да се прояви зачервяване, което преминава бързо. 

elysionpro.jpg
диодна епилация
диодна епилация
диодна епилация
bottom of page