top of page
хидрафейшълбургас
HydraFacial-MD-Logo

Какво е Hydrafacial?

Hydrafacial процедура в 5 стъпки! Комплексната грижа за лицето е постигната с уникалната технология Vortex-Мини торнадото което завихря специален серум и въздух. Вакуум отнема всички замърсявания от повърхността на кожата, които стерилно се изхвърлят в затворен контейнер. Този ефект е благоприятна възможност на серумите, съдържащи хиалуронови молекули, витамини и антиоксиданти, да достигат до дълбоките слоеве на кожата и да я регенерират изцяло. И всичко това без да е необходимо време за възстановяване!

 

Hydrafacial е уред от най-ново поколение, който се прилага при следните проблеми:

 

 • Комедони и черни точки

 • Дехидратирана кожа

 • Проблемна (мазна) кожа със запушени пори (наличие на акне и розацея).

 • Фини бръчки

 • Пигментни петна и лунички

 • Торбички под очите

 • Слънчево изгаряне

 • Детоксикирана кожа

 • Неравномерен тен

Мигновените резултати от хидрафейшъл терапията се дължат на едновременното използване на иновативни технологии и доказали ефективността си серуми и съставки. За да се запази този ефект е добре процедурата да се комбинира с козметиката за домашна грижа.Индивидуалното състояние на кожата оказва най-голямо влияние върху продължителността на ефекта и необходимия брой процедури.

hydrafacialtiffany

Как работи Hydrafacial?

Благодарение на патентованата Вортекс технология, HydraFacial въвежда дълбоко в кожата специални серуми. Технологията представлява завихряне, подобно на мини торнадо, на специален серум и въздух с помощта на вакуум. Различни спираловидни дюзи помагат на отделните етапи от терапията – за ексфолиране и изглаждане на кожата, обновяване на епидермиса, премахване на пигментацията, антиоксидантна и витаминна терапия.

Допълнителна опция са 3 хидрафейшъл процедури, третиращи различни проблемни зони: влажно диамантено микродермабразио при загрубяла кожа, пигментни петна и белези от акне; вакумен лимфен дренаж за подобряване на циркулацията, намаляване на отоци и стягане; хромотерапия със синя или червена LED светлина – за противовъзпалителен, успокояващ и регенериращ ефект.

Не се третират участъци с активни вирусни и бактериални инфекции (напр. херпес).

При пациенти с тежки форми на акне или розацея е препоръчително най-напред прилагането на целеви терапии, третиращи проблема.

 

За оптимален резултат се препоръчват 3 последователни хидрафейшъл процедури в интервал между 5 и 7 дни. Препоръчително е да се правят поддържащи процедури поне веднъж месечно. В случай на нужда (слънчево изгаряне, дехидратация, поява на комедони, пигментни петна или др.) терапия може да се назначи веднага, без оглед датата на последното й прилагане.

HydraFacial няма странични ефекти и е идеалното решение за безболезнено и резултатно почистване и хидратация на кожата.

 

Продължителност на хидрафейшъл процедурата: Около 60мин

Какви резултати може да очакваме след Hydrafacial?

 • Нежно почистване на порите и спомагане за по-дълбоко проникване на другите кремове и продукти, нанасяни върху кожата.

 • Hydrafacial оставя кожата ви овлажнена и хидратирана. Освен това я прави мека, плътна и изключително гладка. 

 • Друго предимство на Hydrafacial е, че прави кожата ви стегната. Помага за стягане на порите, за да ги предпази от натрупване на всички замърсявания и себум, които допринасят за развитието на пъпки и акне. Освен това придава блясък на кожата и изглажда текстурата.

 • Едно от най-впечатляващите предимства на процедурата е, че е подходяща на всеки тип кожа и тен. Няма възрастиви ограничения. Hydrafacial не смао помага при появата на пъпки и белези от акне при тийнейджъри, но също така третира хиперпигментацията при пациенти на средна възраст, както и  някои признаците на стареене.

 • Не причинява болка, няма риск от белези или трайно увреждане на кожата. Дори и микродермабразио и химически пилинг, прилагани по време на процедурата са безопасни и помагат за възстановяване на естествения блясък и блясък на кожата.

 • В зависимост от вашия тип кожа, тип текстура на кожата и кожен проблем, терапевта ще персонализира процедурата специално за вас. От състава на химическия пилинг до прилаганите стъпки, всичко е предназначено специално за вашата кожа.

 • Обичайно е хората с чувствителна кожа да се въздържат от използването на каквито и да е видове агресивни пилинги или процедури. Hydrafacial обаче почиства кожата, без да създава рискове от увреждане или нараняване на кожата.

hydrafaciallice
bottom of page