top of page
cooltechlogo

Криолиполиза - безоперативна алтернативата на липосукцията

криолиполиза

Криолиполизата с Cooltech е високоефективна и щадяща тялото алтернатива на липосукцията. Процедурата е лишена от всички усложнения на липосукцията, тя е безболезнена, няма възстановителен период, а резултатите от нея са също толкова впечатляващи. Голямата разлика е, че резултатите при криолиполизата идват около 2 месеца след процедурата и са дълготрайни. По време на диета ние само дренираме съдържанието на мастните клетки особено в зоните паласки, корем и бедра, но те остават на мястото си и само чакат отново да започнем да се храним неправилно, за да върнат предишната си форма. Криолиполиза с Cooltech действа точно в тези упорити зони. Нейната технология на изстудяване до – 8 градуса води до разрушаване на мастните клетки. Веднъж премахнати, те никога вече не се възобновят и третираната зона не може да възстанови предишните си размери, дори и да напълнеем отново.

Комбинирайте с физически упражения и правилно хранене за дълготраен ефект! На всяка зона може да се извършат не повече от 3 процедури през около 2 месеца. Резултатите започват да се наблюдават след около 2-3 седмици, като най-голямо редуциране на мастните клетките се получава след вторият месец. Необходимия брой зависи от индивидуалното състояние и от желания резултат, стандартно този брой е от 1 до 3 процедури.

Процедурата е напълно комфортна и не променя ежедневния график от дейности.

 

В седмиците след процедурата може да се усеща изтръпване, безчувственост или болка в зоната. В редки случаи може да се получи посиняване, което е свързано с чувствителността на кожата, в частност на здравината на капилярната система.

 

Противопоказания:

 

  • студови алергии

  • автоимунни и онкологични заболявания 

  • бременност 

  • кожни възпаления в съответната зона​

 

Продължителност на процедурата: Около 70мин

 

bottom of page