top of page

Естетични процедури за лице и тяло в Бургас

Заповядайте в естетичен център в Бургас "Тифани"! Погрижете се за кожата на вашето лице или тяло с нашите естетични процедури за лице и тяло в Бургас, предлагащи решение на различни несъвършенства. Нашите терапевти ще ви насочат към подходящата естетична процедура за лице или тяло спрямо индивидуалните нужди на вашата кожа.

Ние знаем, че красивият външен вид на вашата кожа започва от нейното здраве. Затова кожни състояния като акне, разширени пори, липса на еластичност или бръчки са основните цели на нашите естетични процедури за лице и тяло в Бургас и региона.

Не забравяйте и регулярната грижа на лицето, изразена в дълбоко дермално почистване, за да бъде кожата свежа, хидратирана и изглеждаща добре и без декоративна козметика. Очакваме ви в нашия естетичен център в Бургас, за да ви убедим в качеството на нашите естетични процедури за лице и тяло!

3d skincheck

3D СКИНЧЕК НА ЛИЦЕ

3D анализ на кожата на лицето представлява идеалният съюзник в оптималната грижа за лицето. Той играе ключова роля в избора на най-подходящите естетични процедури, насочени към конкретните проблеми и нужди на кожата на всеки клиент.

Иновативната скенерна камера измерва важни параметри на кожата, включително нейната хидратация, ниво на себум, еластичност, присъствие на меланин и степен на увреждане от UV лъчи. С тези данни терапевтите създават персонализирана програма за грижа за кожата и създават основата за доверие в качеството на предлаганите процедури и гарантирани резултати. Този фактор има съществено значение за успеха на приложените терапии и използваните продукти за грижа за кожата в домашни условия.

3D анализът не само помага в определянето на текущото състояние на кожата на лицето, но и позволява сравнение на резултатите след конкретна терапия или след завършване на целия курс от процедури.

bottom of page