top of page
лазернаепилациябургас

Лазерна епилация

GLP_Logo

Александритен лазер GentleLase Pro за епилация - световният №1 апарат висок клас сред александритните лазери

Какво е александритен лазер?

В "Тифани" работим с Gentle Pro александритен лазер - най-добрата в световен мащаб лазерна платформа, обявена за Златен стандарт на лазерните технологии. Тя работи с най-голяма пикова мощност – 17 000 W, както и с най-късия импулс познат на индустрията до момента – 2 и 3 ms.

 

При т.нар. александритна лазерна епилация уредът селективно загрява косъма като по този начин унищожава космения фоликул. Нашият александритен лазер в Бургас Gentle Pro е изключително ефективен, както при светли и тънки косми, така и при много тъмни кожи и косми. 

Предимства на епилация с александритен лазер:

  • Gentle Lase Pro е един от най-мощните александритни лазери на пазара в света. 

  • Третиране на най-голям спектър от косми - от светли и тънки до тъмни и дебели 

  • Безконтактен александритен лазер с охлаждаща система, което го прави удобен (без нужда от контактен гел) и безболезнен 

  • Перманентна епилация за период от 10-15г. 

  • 83-86% ефективност, благодарение на мощните къси импулси 

  • Най-бързият александритен лазер в Бургас за перманентна епилация - минимална загуба на импулси и време.

лазернаепилациябургас

Обработвани зони и необходим брой процедури

Обработвани зони с александрит лазер GentleLasePro:

Подмишници, ръце, крака, седалище, интим (пълен или външни бикини), лице (цяло или частично - горна устна, бакембарди, брадичка, скули, нос) гърди, гръб, рамене, корем, ареоли.

 

Оптимателен брой процедури с александрит лазер: от 6 до 10

Импулсът на нашия александритен лазер в "Тифани" Бургас прониква само на около 7 мм  в кожата без да засяга околните тъкани. Невъзможно е импулсът да достигне, който и да било вътрешен орган. Прилага се само силна светлина, която се трансформира в топлина чрез пигмента меланин в косъма. Използват се предпазни очила. Маркират се бенките с бял молив или лепенка. Татуировки не се обработват.

Подготовка преди процедурата с алексадритен лазер 

Не се епилирайте с кола маска или епилатор от 14 до 20 дни преди процедура, в зависимост от зоната. Обръснете много добре зоната от тялото в деня преди процедурата.

Избягвайте излагане на слънце на третираната зона/солариум/ поне 3 дни преди и след процедура. За превенция се препоръчва висок фактор слънцезащитен крем;

 

Винаги информирайте терапевта за прием на медикаменти, здравословно състояние и предишни процедури, преди процедурата с александрит лазер.

Лазерна епилация през лятото?

Съвет: Не спирайте с лазерната епилация през лятото! За да ви гарантираме процедури през цялата година и постоянни резултати през летния сезон, ви препоръчваме за кожа с тен диодната елипация на Elysion Pro. Това е диоден лазер за епилация от ново поколение.

 

Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата.

 

Това, което я отличава, като революционен метод е фактът, че тя не забранява излагането на слънце, подходяща е за всички видове кожа, не я уврежда, и е персонализирана въз основа на кожния фототип на пациента и дебелината на косъма. 

Ако се чудите дали да опитате лазерна процедура с нашия александритен лазер в Бургас, не се колебайте да ни посетите на място или да се свържете с нас по телефон. Ние с удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси!

лазерна епилация

Гаранция за ефективността

Благодарение на нашите квалифицирани и опитни терапевти, чиито знания са комбирани с предимствата на апаратите за лазерна епилация на световно ниво, ние от Лазерно-естетичен център Тифани сме уверени в резултатите на нашите клиенти. След приключване на препоръчителния курс от 6 процедури на зони тяло и 10 процедури на зони лице, както и при спазване на препоръките дадени от нашите терапевти (например интервалите между процедурите - 50 дни за зони тяло и 40 дни за зони лице) резултатите, които може да очаквате са до 83-86% по-малко косъмчета.
Важно е да отбележим, че допълнително третиране и съответно по-голям брой процедури, може да се наложи при някои състояния свързани с хормонален дисбаланс, както и при някои заболявания.
След извършване на препоръчителния брой процедури в Лазерно-естетичен център Тифани, вие преминавате на така наречените поддържащи процедури за които получавате и специална индивидуална цена.
Тези процедури се извършват на много по-голям интервал от стандартния и се правят, ако решите да направите корекция на дадена зона или за постигане на още по-голям резултат над вече постигнатия, при който косъмчетата са значително намалени с близо 90%, а самата им структура е далеч от черни и твърди косъмчета, а са по-скоро мъхчета или много финни косъмчета.
Нашият лазер GentleLase Po третира всички косми, освен бели или напълно безцветни, затова при наличие на такъв тип косъмчетата не може да дадем 100% гаранция за премахване на абсолютно всички налични косъмчетата.
Ако никога досега не сте имали възможността да се уверите в предимствата на лазерната епилация с александритен лазер, може да се възползвате и от офертата ни за нови клиенти, която предлага -50% намаление на избрана  единична зона.

александритна епилация
bottom of page