top of page
Търсене

Криолиполиза с Cooltech - безоперативна алтернативата на липосукцията



Криолиполизата с CoolTech, известна още като замразяване на мазнини, е популярна, нехирургична процедура, която прави възможно намаляването на мастните натрупвания с до 25%.


Част от предимствата на криолиполизата са преди всички ефективността, почти безболезнена е и много по-щадяща тялото, отколкото например оперативна интервенция.

Зони на третиране:

  • Корем

  • Паласки

  • Горна част на ръцете

  • Външна и вътрешна част на бедрата

  • Подседалищна зона

  • Колене



Резултати


Повечето ни клиенти постигат намаляване на мастните клетки в третираната зона средно с 20-25%, а при някои цели 45%, разбира се с комбинация с упражнения и хранителен режим.

Колко процедури са необходими за постигане на желания резултат зависи до голяма степен от разпределението на мастните клетки на всеки човек. На всяка зона може да се извършат не повече от 3 процедури през около 2 месеца. Резултатите започват да се наблюдават след около 2-3 седмици, като най-голямо редуциране на мастните клетките се получава след вторият месец. Необходимия брой зависи от индивидуалното състояние и от желания резултат, стандартно този брой е от 1 до 3 процедури.


CoolTech е клинично тествана на базата на над 1 000 000 терапии, с удовлетвореност на клиентите над 90%.



Преди процедурата


Преди първата процедура с Cooltech се прави безплатна консултация с наш терапевт. Заедно с него ще попълните информирано съгласие, което ви запознава с процедурата, резултатите, подготовката, противопокозанията и какво се прави след криолиполизата.


Как се извършва криолиполизата?


Тя се извършва чрез засмукване на мастната тъкан с вакуумно налягане със специален CoolTech апликатор. По този начин се осъществява контролирано охлаждане до максимум минус 8 градуса на третираната зона.

Процедурата продължава 70 минути и може да бъде свързана с лек дискомфорт, особено в първите минути, след което е безболезнена за повечето хора.

Охлаждането води до унищожаване на мастните клетки. Впоследствие те се "транспортират" далеч от зоната по напълно естествен начин чрез собствените механизми на тялото, които гарантират, отделянето на мастните клетки . След приблизително 2-3 седмици ще започнете да виждате резултата, а след около 8 до 12 седмици можете да видите крайния резултат.


Полезна информация


Много клиенти избират да релаксират, да четат книга или да работят по време на процедурата.

Препоръчваме на нашите клиенти да носят широки дрехи след това, тъй като зоната може да стане леко чувствителна. След процедурата можете да продължите деня си по нормалния начин, без специално внимание и след това да се насладите на добрите резултати. В седмиците след процедурата може да се усеща изтръпване, безчувственост или болка в зоната. В редки случаи може да се получи посиняване, което е свързано с чувствителността на кожата, в частност на здравината на капилярната система.


Противопоказания:

 

  • студови алергии

  • автоимунни и онкологични заболявания 

  • бременност 

  • кожни възпаления в съответната зона​

47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page