top of page
Търсене

Venus Viva -неинвазивна процедура за по-гладка и по-млада кожа



Venus Viva предлага нехирургично решение за рисърфейсинг на кожата без тежък период за възстановяване, болка и излишни разходи.


Тази процедура повлиява и се бори с признаците на увреждане на кожата и стареенето, премахва белези от акне, бръчки, мелазма, груба текстура, разширени пори, зачервяване, свързано с розацея, кафяви или червени петна по кожата, разширени пори и хиперпигментация.

Само чрез няколко бързи и почти безболезнени процедури можете да постигнете по-стегната кожа и видимо подобрение на проблемните зони.


Каква е разликата между лазерния ресърфейсинг и лечението Venus Viva?


Лазерния рисърфейсинг използва светлинна енергия, докато Venus Viva използва нано фракционна радиочестотна (RF) технология. Това устройство загрява кожата в дълбочина, което дава тласък на естествения процес на ексфолиране на кожата и стимулира дълготрайното производство на колаген. В същото време то не изгаря повърхността на кожата, намалявайки значително времето за възстановяване след процедурата в сравнение с лазерното лечение. Venus Viva намалява видимостта на белезите от акне и розацеята, като същевременно подобрява цялостната текстура и външния вид на кожата, за да постигне по-гладък, по-ярък и по-младежки тен.


Защо да изберете Venus Viva?


Процедурите за лазерно възстановяване на кожата като CO2 лазери съществуват от 70-те години на миналия век. Те обикновено се свързват с много болка и продължително възстановяване, тъй като по същество премахват горните слоеве на кожата ви.

Сега можете да получите същите резултати с минимален дискомфорт, усложнения и време за възстановяване. И за разлика от лазерите, които действат само върху светъл тен, процедурите Venus Viva са безопасни за всички тонове кожа.


Как действа процедурата Venus Viva?


Venus Viva работи с малки иглички, които безопасно доставят топлина през повърхността на кожата чрез нанофракционна радиочестота. Този процес създава хиляди мини-рани на дермата, предизвиквайки естествения лечебен отговор на тялото и стимулирайки индукцията на колагенови и еластинови влакна, което изглажда, стяга и възстановява повърхността на третираните зони.


Апликаторът DiamondPolar™ допълнително ще подобри вашите резултати, като намали още повече финните линии и бръчките. Този процес, който използва многополярни радиочестоти и импулсни електромагнитни полета, спомага за естественото увеличаване на колагеновите и еластиновите влакна, което води до по-гладка и стегната кожа.



Дали Venus Viva е подходяща за мен?


Всеки, който има видими признаци на увреждане на кожата, включително белези от акне, бръчки, мелазма, груба текстура на кожата, разширени пори, зачервяване, свързано с розацея, кафяви или червени петна и др, може да се възползва от процедурата Венус Вива.

Много клиенти избират тази процедура заради нейните уникални характеристики пред други процедури за възстановяване на кожата, включително:

  • Безопасен е за всички тонове на кожата

  • Времето за възстановяване е кратко или никакво

  • Манипулациите са бързи и практически безболезнени

Кои зони се третират с Venus Viva?


Най-често третираните зони са лицето, шията и деколтето. Единствените области на лицето, които не се третират, са клепачите и устните.


Най-честите признаци на увреждане на кожата, третирани с Venus Viva са:

  • Белези от акне, фини бръчки и повърхностни петна по кожата

  • Пигментация на кожата като мелазма, увреждане от слънцето и лунички

  • Отпусната кожа около врата, скулите и деколтето

  • Хиперпигментация и зачервяване, свързани с розацея

  • Белези от наранявания и операции

  • Разширени пори и кафяви или червени петна по кожата



Какво се случва по време на процедурата?


Процедурата започва с консултация и оценка на терапевт, за да ви помогне да изберете най-добрия план за терапия, който да отговори на вашите цели и проблеми.

Продължителността на процедурата зависи от зоната, която се третира - от 30 мин до 1 час. Първо, локален анестетик ще бъде приложен върху третираната зона, ако е необходимо, за да се намали всеки евентуален дискомфорт. След това третираната зона ще бъде добре почистена.

Апликатора на стемата Venus Viva ще бъде конкретно насочен за третиране на специфично избраните зони. Ще почувствате топло усещане по време на процедурата и може да изпитате нещо, което може да се сравни с леки убождания.

Следва специфично за пациента локално третиране за защита на кожата след процедурата, и ще бъдат предоставени и обсъдени подробни инструкции за грижата за вашата кожа след процедурата.


Какви резултати мога да очаквам след Venus Viva? Колко дълго ще се задържат?


Както при всяка грижа за кожата, процедурите с Venus Viva са най-ефективни, когато се правят като серия. Нашия терапевт обикновено препоръчва да бъдат завършени поне четири процедури, обикновено на интервали от 4 седмици.

Може да са необходими и повече процедури за пълен ефект, в зависимост от състоянието и нуждите на вашата кожа. Ще забележите подобренията в третираните зони , ставайки по-видими от 2 до 6 месеца след завършване на вашия пакет.


Какво трябва да направя преди и след процедурата?


Всички наши клиенти получават подробни инструкции преди и след процедурата, включително лекарства и локални средства, които да избягват, противопоказания, възможни рискове, и най-подходящите продукти, които да използват, за да поддържат желаните резултати и други.

От съществено значение преди процедурата е кожата да е чиста и без никакви продукти по нея. Бъдете подготвени с информация за вашата медицинска история, тъй като ще бъдете попитани за това, за да гарантираме вашата безопасност.

След рисърфейсинг на кожата възстановителният период след Венус Вива е строго индивидуален и зависи от състоянието на кожата и проблема, който третираме. Обикновено продължава от 3 до 7 дни. След и нтервенцията зоната е зачервена, но до 2-3 часа се успокоява. Ограничава се излагането на слънце, солариум и използването на сауна, парна баня и басейн по време на  възстановяването.



Готови ли сте да научите повече за това как можете да постигнете красива, по-гладка и по-млада кожа без прекъсване? Запишете своята консултация в Тифани днес или прочетете повече тук!


67 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page